Artboard 1 no disagree x error
Skift site
Menu

Kredskontoret

På kredskontoret arbejder kredsformanden samt en sagsbehandler

Formand: Tina Lai Holmgaard

Sagsbehandler: Cecilie Cholewa

Kort præsentation af kredsformand Tina Lai Holmgaard
Jeg hedder Tina Lai Holmgaard, uddannet Socialpædagog i 2002. Jeg har mange års erfaring som både socialpædagog og leder i Psykiatri og Handicap. Jeg brænder for at medvirke til at gøre en forskel og synliggøre vores vigtige arbejde og jeg ser frem til i samarbejde med alle jer, at gøre netop det.

Der er i sagens natur meget jeg for nuværende ikke ved om det arbejde, der ligger forud, men jeg glæder mig til at blive klogere og vokse med opgaven. Jeg håber på, at vi i gensidig tillid kan udvikle os sammen som forbund og herigennem sikre et godt fundament til det videre arbejde.

Jeg er særligt optaget af det gode arbejdsmiljø, hvordan vi bliver bedre til at passe på hinanden, forblive langtidsholdbare og hermed sikre vores udsatte borgere bedst mulig socialpædagogisk hjælp og støtte.

Herudover er jeg af den overbevisning, at vi som grundforudsætning for alt udvikling må kende til hinanden og de forhold der kendetegner den virkelighed vi udspringer fra- så jeg ser frem til at høre mere om hvem I er og hvad der rør sig hos jer.